Gyakran ismételt kérdések

Kipróbálható a program, van demo? 

Kérésére e-mailben elküldjük.

A demót 3 hónapig akár éles körülmények között is használhatja.

 

Milyen modulokat válasszak? 

Az alapmodul a legfontosabb feladatokat ellátja. Kisebb egyszemélyes, induló rendelőknek javasoljuk.

Amennyiben rendelkezik ultrahang, röntgen vagy egyéb digitális képet, videót rögzíteni képes eszközzel, nagyon jól használható a kép és fájl kezelő modul. Ezzel a modullal a digitális fényképezőgéppel készített felvételek is tárolhatóak.

A labor modult azoknak ajánljuk, akik minden értéket rögzíteni kívánnak és a normál érték figyelést is szeretnének használni. Amennyiben külső labortól e-mail-ben kapja a labor eredményeket és nincs kapacitása minden egyes értéket rögzíteni, akkor inkább a kép és fájl kezelő modult javasoljuk. A kezeléshez egyszerűen csatolhatja az e-mailt. Később bármikor visszanézheti, levelező program nélkül is.

műszeres labor modul kiegészíti az alaprendszert annyiban, hogy elkülönítve tárolható pl. az ultrahang, röntgen szöveges elemzése.

Portré kezelő modul az állat azonosítására használható, valamint a gazdik szeretik viszontlátni kedvencüket a képernyőn.

Részletes védőoltás statisztika akkor javasolt, ha a területileg illetékes hatóság különböző listákat kimutatásokat kér, valamint szeretné excelbe is kimenteni a jelentéseket, és e-mailben elküldeni.

törölt állat nyilvántartást akkor javasoljuk, ha visszamenőleg is szükséges kigyűjtéseket, listákat készíteni.

teljes rendszert azoknak ajánljuk akik több modult is használni szeretnének és jelentős kedvezménnyel szeretnének hozzájutni a Foxi állatorvosi nyillvántartó rendszerhez.

 

Mi van akkor, ha később kiegészítő modult szeretnék rendelni? 

A moduláris felépítés lényege, hogy bármikor kiegészíthető a rendszer.

 

Azt olvastam, hogy van demo, azaz kipróbálási lehetőség, de ez mit jelent, mennyivel tud kevesebbet, mint az éles változat? 

A demo egy teljes funkcionalitású alap program. Korlát a felvihető kezelések mennyiségében van.

 

A demo-t feltöltöm kipróbáláshoz alapadatokkal, éles indulás esetén ezek elvesznek? 

Természetesen nem. Ön feltöltheti az alapadatokat (állat faj, fajta, ivar, szín, gyógyszerek, kezelések, védőoltások stb.) és akár meg is kezdheti a program használatát a rendelőjében. A korlátozás eléréséig használhatja “éles” helyzetben. Ha úgy dönt, hogy megrendeli a szoftvert sűrgős esetben 24 órán belül élesíthető a demo változat.

 

Több orvos dolgozik egy rendelőben, elkülöníthetők a kezelések? 

A “Több orvos kezelés” modul segítségével a kezelések elkülöníthetők, a visszakeresések, listázások orvosonként bonthatók. A kórelőzmény áttekintő, képernyőn látható melyik alkalommal ki kezelte az állatot.

 

Készíthető a programmal számla, nyugta?

Nem, a program elszámoló listát tud készíteni amin látható minden kezelés, gyógyszer árral és összesítővel. Ez a számlához adható mellékletként.

 

Elküldhető e-mailben a veszettség elleni védőoltás jelentés?

Igen, erre többféle megoldás is van. PDF állomány készíthető az alaprendszerrel is, kiegészítő modul segítségével excel állomány is létrehozható.

 

Ha már egyszer az feltöltöttem a szoftverbe a gyógyszer árakat és a kezelés díjait tudok árlistát nyomtatni?

Igen, nyomtatható és PDF állomány is készíthető.

 

Milyen ügyfélkört megtartó támogatást nyújt a rendszer?

Kezeléseként és védőoltások esetében készíthető visszarendelési lista, azaz nem a gazdinak kell figyelni mikor kell ismételten visszahozni kedvencét, hanem a kezelő orvos értesítést küldhet (postai úton vagy e-mail-ben) esetleg telefonos kapcsolatfelvétel is kezdeményezhető.A gazdik adatai exportálhatóak, tehát körlevél, kör e-mail adatforrás kinyerhető a rendszerből.

 

Szeretném elszámoltatni beosztott kollégáimat, erre van megoldás?

Igen, a munkaidő végén orvosokra bontva lekérdezhető a napi bevétel.

 

Kötelező-e árakkal feltölteni az alapadatokat?

Nem, az Ön döntése, hogy a pénzügyi részt szoftveren belül vagy függetlenül kezeli.

 

Praxisomban előfordul, hogy nem tudják azonnal kifizetni a kezelést, tartozás kezelés megoldható?

Igen, a szoftver figyelmeztet ha a gazdinak tartozása van. Külön kezelhető a felszámolt díj és a kifizetés összege. Tehát tartozás és előleg kezelés is van.

 

Gyakran keresnek pároztatáshoz bizonyos fajú és korú kutyákat, milyen keresési lehetőség van a felvitt adatokban?

A program egyik fő erőssége a visszakeresési funkció. Szinte bármire akár kombináltan is keresni lehet. pl.
– kan Foxi-t keresek 3 és 5 éves kor között
– hány fülgyulladással kezelt állaot kezeltem az elmúlt 2 évben
– adott városból kik a pácienseim
– stb.

Tehát, ha szóban meg tudja fogalmazni a keresés feltételeit a legtöbb esetben néhány kattintással megkapja a választ.

 

Régi dos-os programot használok, van lehetőség az adatok átvételére?

Általában igen, de ezt csak akkor lehet biztosan kijelenteni, ha a régebbi adatbázis felépítését rendelkezésünkre bocsájtja.

 

Mennyibe kerül a telepítése a programnak?

Alapfokú számítástechnikai ismerettel Ön önállóan telepíteni tudja, tehát nincs költsége. Természetesen igény szerint vállaljuk a telepítést.

 

Van-e kábítószer nyilvántartás?

Mivel a program “megengedő”, azaz nincsenek szigorú korlátok megkötések az adatok felvitelében, ennek megoldása csak részleges. Készíthető lista az olyan kezelésekről amelyeknél szigorú nyilvántartású szereket használtak. De nem pótolja a hivatalos, hatóság fele is használható nyilvántartást!